Arbeidsongeschiktheid

Ons aanbod

Als echte held hoop je natuurlijk nooit arbeidsongeschikt te worden, maar zelfs Superman heeft zijn kryptonite. In de praktijk denken ondernemers vaak dat een arbeidsongeschiktheidsvoorziening heel duur is, maar is dat nou wel echt zo? Bij BAS kijken we liever eerst naar het risico dat je echt loopt voordat we meteen over verzekeringen beginnen.

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsvoorziening?

Er zijn een aantal oplossingen om het arbeidsongeschiktheidsrisico af te dekken. Je kan je vrijwillig aanmelden bij het UWV, je kan je aanmelden bij verschillende broodfondsen, je kan zelf sparen of je kan hier een verzekeringen voor afsluiten. Een combinatie van deze verschillende opties is natuurlijk ook mogelijk. Maar wat kost dit nou eigenlijk? Via onderstaande link krijg je een goede indruk over de kosten van de verschillende opties.

Kijk hier voor extra uitleg over de vergelijker van de kosten van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Veel keuzes

We helpen je graag bij het maken van een keuze tussen deze mogelijkheden of wellicht bij een combinatie van de verschillende mogelijkheden. Hiervoor hebben we twee opties: AOV Basis en AOV Uitgebreid.

AOV Basis:
Bij AOV Basis adviseren wij je via een verkorte route over jouw AOV vraagstuk. We maken dit advies op basis van een aantal simpele aannames en de maximale bedragen die je kunt verzekeren/afdekken. Je ontvangt van ons eerst een vragenlijst waarin we zo veel mogelijk informatie verzamelen over jouw situatie. Vervolgens volgt een gesprek met één van onze adviseurs.

In dit gesprek worden alle opties besproken en wordt gekeken wat er maximaal mogelijk is qua verzekerd bedrag. Hier zijn vaak meerdere scenario’s mogelijk. Deze worden allemaal uitgewerkt in een advies rapport zodat je als klant over alle informatie beschikt die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken.

Wanneer jij, samen met de adviseur, de juiste keuze gemaakt hebt, helpen wij je natuurlijk met het afsluiten hiervan zodat jouw arbeidsongeschiktheidsrisico voortaan gedekt is.

AOV Uitgebreid

Bij AOV Uitgebreid geloven we dat je alleen met een duidelijk beeld over hoe je er voor staat, goede beslissingen kunt nemen. Dit adviestraject begint dan ook met het maken van een Financiële Selfie.

  • De Financiële Selfie is een overzicht waarin al je geldzaken op een rij worden gezet. Hiermee wordt bekeken hoe je financiële situatie verandert, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt raakt, met pensioen gaat of (vroegtijdig) komt te overlijden.
  • De Financiële Selfie geeft je direct inzicht in hoe je er voor staat. Op basis van dit inzicht kun je goede beslissingen nemen over hoe jij om wilt gaan met zowel de risico’s als ook de doelen en dromen in jouw leven.
  • De Financiële Selfie komt in een online omgeving te staan waar je zelf bij kunt. Je kunt op een later tijdstip alle informatie en scenario’s nog eens op je gemak bekijken.

Met de gegevens van de Financiële Selfie heb je als ondernemer een helder beeld over welke risico’s je bij arbeidsongeschiktheid loopt. Hierin verschilt AOV Uitgebreid dus van AOV Basis waarbij we uitgaan van de maximaal te verzekeren/dekken bedragen.

Met de uitkomst van de Financiële Selfie en een gesprek met één van onze adviseurs wordt een compleet AOV advies op maat gemaakt waarin alle mogelijke scenario’s worden opgenomen. Dit biedt jou als ondernemer de kans om gedegen keuzes te maken die passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Als jij, samen met onze adviseur, tot een keuze bent gekomen, begeleiden we je natuurlijk ook bij het afsluiten van de producten die jouw arbeidsongeschiktheidsrisico dekken.

Een arbeidsongeschiktheidsvoorziening is belangrijk en best kostbaar. BAS wil daarom jouw voorziening beheren en kritisch blijven volgen. Wij nemen deze periodiek onder de loep en regelen dat deze, waar nodig, aangepast wordt.

Prijzen

AOV Basis

€ 289
  • + € 21 servicekosten p/m

AOV Uitgebreid

€ 579
  • + € 21 servicekosten p/m

Benieuwd wat wij allemaal bieden op het gebied van AOV? Bekijk hier de Vergelijkingskaart Risico’s afdekken