Arbeidsongeschiktheid

Ons aanbod

Als echte held hoop je natuurlijk nooit arbeidsongeschikt te worden, maar zelfs Superman heeft zijn kryptonite. In de praktijk denken ondernemers vaak dat een arbeidsongeschiktheidsvoorziening heel duur is, maar is dat nou wel echt zo? Bij BAS kijken we liever eerst naar het risico dat je nu echt loopt voordat we meteen over verzekeringen beginnen.

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsvoorziening?

Er zijn een aantal oplossingen om het arbeidsongeschiktheidsrisico af te dekken, zoals je vrijwillig aanmelden bij het UWV, broodfondsen, verzekeringen of zelf sparen.

Aangezien iedereen altijd meteen aan de kosten denkt en anders niet verder durft te lezen tref je hieronder drie links aan om te kijken wat de verschillende voorzieningen kosten zodat je een goede indruk krijgt van de kosten die deze zaken met zich meebrengen.

Kijk hier voor extra uitleg over de vergelijker van de kosten van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Veel keuzes

We helpen je bij het maken van een keuze tussen deze mogelijkheden of wellicht bij een combinatie van een van de mogelijkheden.

Bij BAS houden we van duidelijkheid. Wij geloven dat je alleen met een duidelijk beeld over hoe je er voor staat, goede beslissingen kunt nemen. Elk adviestraject bij BAS begint dan ook met het maken van een Financiële Selfie.

  • De Financiële Selfie is een overzicht waarin al je geldzaken op een rij worden gezet. Hiermee wordt bekeken hoe je financiële situatie verandert, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt raakt, met pensioen gaat of (vroegtijdig) komt te overlijden.
  • De Financiële Selfie geeft je direct inzicht in hoe je er voor staat. Op basis van dit inzicht kun je goede beslissingen nemen over hoe jij om wilt gaan met zowel de risico’s als ook de doelen en dromen in jouw leven.
  • De Financiële Selfie komt in een online omgeving te staan waar je zelf bij kunt. Je kunt op een later tijdstip alle informatie en scenario’s nog eens op je gemak bekijken.

Met de gegevens van de Financiële Selfie heb je als ondernemer een helder beeld over welke risico’s je bij arbeidsongeschiktheid loopt. Bij BAS geven we je graag advies over hoe je die risico’s het beste op kunt vangen. Dit noemen we AOV Advies. Hierin geven we concreet weer bij welke aanbieders je je arbeidsongeschiktheidsvoorziening onder kan brengen.

Een arbeidsongeschiktheidsvoorziening is belangrijk en best kostbaar. BAS wil daarom jouw voorziening beheren en kritisch blijven volgen. Wij nemen deze periodiek onder de loep en regelen dat deze, waar nodig, aangepast wordt. Wij noemen dit BAS Toekomst.

Prijzen

AOV Advies

€ 390
  • éénmalig, ex BTW

AOV Product afsluiten

€ 180
  • éénmalig, ex BTW

AOV Abonnement

€ 20
  • per maand