Sparen & pensioen

Ons aanbod

Zelfstandig Zonder Pensioen, dat gaat jou natuurlijk niet gebeuren. Een echte held denkt ook na over later.

Bij BAS houden we van duidelijkheid. Wij geloven dat je alleen met een duidelijk beeld over hoe je er voor staat, goede beslissingen kunt nemen. Elk adviestraject bij BAS begint dan ook met het maken van een Financiële Selfie.

  • De Financiële Selfie is een overzicht waarin al je geldzaken op een rij worden gezet. Hiermee wordt bekeken hoe je financiële situatie verandert, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt raakt, met pensioen gaat of (vroegtijdig) komt te overlijden.
  • De Financiële Selfie geeft je direct inzicht in hoe je er voor staat. Op basis van dit inzicht kun je goede beslissingen nemen over hoe jij om wilt gaan met zowel de risico’s als ook de doelen en dromen in jouw leven.
  • De Financiële Selfie komt in een online omgeving te staan waar je zelf bij kunt. Je kunt op een later tijdstip alle informatie en scenario’s nog eens op je gemak bekijken.
  • Als je doelen of dromen voor de toekomst veranderen kan dit betekenen dat je anders moet omgaan met je financiën dan je tot nu toe hebt gedaan. Dit kan betekenen dat je meer of minder moet sparen of misschien meer of minder risico moet nemen in het opbouwen van kapitaal voor later.

In BAS Advies Sparen & Pensioen leggen we vast welk risico jij wilt nemen in het opbouwen van kapitaal. Vervolgens zal je een keuze moeten maken uit vele mogelijkheden en aanbieders om dit kapitaal bij elkaar te sparen, BAS adviseert je hier graag in.

BAS onderzoekt en vergelijkt een ruim aantal verzekerings- en bankproducten en selecteert voor jou de beste. Samen met onze specialisten maak je een keuze. Een scherpe prijs en goede passende voorwaarden spelen hierbij de belangrijkste rol.

Jouw toekomst is belangrijk en kostbaar. Sparen, beleggen, pensioen hypotheek en AOV zijn hierbij essentieel. BAS wil dit daarom kritisch blijven volgen. Wij nemen de door jou gekozen oplossingen periodiek onder de loep. Moet er iets aangepast worden, regelen we dat meteen. Bas Toekomst is niet verplicht als we je begeleiden bij het aangaan van een hypotheek maar wel een investering in je nachtrust.

Prijzen

Financiële Selfie

€ 390
  • éénmalig, ex btw

Advies Sparen & Pensioen

€ 250 vanaf prijs
  • Vooraf een indicatie

BAS Toekomst

€ 21
  • per maand

Benieuwd wat wij bieden op het gebied van het opbouwen van vermogen? Bekijk hier onze Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen.