Verzekeringen

Ons aanbod

In films loopt het eigenlijk altijd goed af met helden, dit willen wij in het echte leven natuurlijk ook. Toch loop je als ondernemer risico’s. Je hiervan bewust zijn scheelt veel gedoe in de toekomst. Bij BAS begint een advies over verzekeren dan ook met een scan op de risico’s die jij als ondernemer loopt.  Hiermee ben je bewust van deze risico’s en kun je de juiste beslissingen nemen.

Als blijkt dat risico’s te groot zijn, kun je deze beter verzekeren. Ja we weten het, verzekeringen zijn niet het spannendste onderwerp om over te praten. Maar mocht je niet verzekerd zijn en toch schade hebben, dan zou het zomaar ineens heel erg spannend kunnen worden. BAS kent de belangrijkste verzekeraars en zij kennen BAS! BAS kan de door jou benodigde verzekeringen afsluiten en deze, als jouw tussenpersoon, blijven volgen.

Verzekeringen zijn belangrijk en kostbaar. BAS wil daarom jouw verzekeringen beheren en kritisch blijven volgen. Wij nemen al je verzekeringen periodiek onder de loep en regelen dat ze, waar nodig, aangepast worden. We voorkomen dat je onnodig premie betaalt of dat je bij een schade onverwacht niet verzekerd bent. Heb je pech dan helpt BAS je met de afhandeling van de schade.

Prijzen

BAS Verzekeringen ZZP-er

tot 7 verzekeringen
€ 31
  • per maand
  • Risico inventarisatie: gratis

BAS Verzekeringen

voor overige ondernemers
Maatwerk
  • Vraag naar de mogelijkheden
  • Risico inventarisatie: gratis

Als ondernemer snap je natuurlijk heel goed dat BAS geld verdient aan de dienstverlening die ze biedt. We leggen graag aan je uit hoe dat werkt bij verzekeringen. Je betaalt premie aan een verzekeringsmaatschappij. Een deel van die premie (vaak zo’n 20% maar dat verschilt per verzekering en verzekeraar) stort de verzekeraar door aan de adviseur (BAS). De adviseur heeft als taak om ervoor te zorgen dat je de juiste verzekering hebt, dat deze verzekering actueel blijft, dat wijzigen worden doorgegeven en dat als er sprake is van schade de adviseur er voor zorgt dat de schadeclaim goed wordt verwerkt zodat de klant krijgt waar hij recht op heeft.

Voor zzp-ers hebben we een abonnement gemaakt waarbij we de vergoeding van de verzekeraar aan de adviseur al van de premie afhouden, je krijgt als klant dus een verzekering tegen inkoopsprijs. Vervolgens rekent BAS dan een vaste vergoeding van € 31 per maand om de dienstverlening te kunnen bieden die van een adviseur mag worden verwacht.

Voor een klant is dit heel gunstig want je betaalt een vaste vergoeding ongeacht de premie die je betaalt. Hierdoor ben je als klant meestal voordeliger uit. Daarbij nemen we gratis je privé verzekeringen mee en we zorgen dat deze goed aansluiten bij de zakelijke verzekeringen.

BAS kan dit op deze manier aanbieden omdat we veel ervaring hebben met verzekeringen voor bepaalde beroepen en omdat er voor zzp-ers vaak veel gestandaardiseerde producten zijn. Hierdoor kunnen deze verzekeringen heel efficiënt aangevraagd en beheerd worden.

Voor ondernemers met personeel of met een complexe bedrijfsvoering liggen de werkzaamheden van BAS  veel ingewikkelder waardoor we onze dienstverlening niet voor een vaste prijs aan kunnen bieden. We hanteren dan het standaard systeem waarbij de verzekeraar een deel van de premie met BAS deelt.