Verzekeringen

Ons aanbod

In films loopt het eigenlijk altijd goed af met helden, dit willen wij in het echte leven natuurlijk ook. Toch loop je als ondernemer risico’s. Je hiervan bewust zijn scheelt veel gedoe in de toekomst. Bij BAS begint een advies over verzekeren dan ook met een scan op de risico’s die jij als ondernemer loopt.  Hiermee ben je bewust van deze risico’s en kun je de juiste beslissingen nemen.

Als blijkt dat risico’s te groot zijn, kun je deze beter verzekeren. BAS kent de belangrijkste verzekeraars en zij kennen BAS! BAS kan de door jou benodigde verzekeringen afsluiten en deze, als jouw tussenpersoon, blijven volgen.

Verzekeringen zijn belangrijk en kostbaar. BAS wil daarom jouw verzekeringen beheren en kritisch blijven volgen. Wij nemen al je verzekeringen periodiek onder de loep en regelen dat ze, waar nodig, aangepast worden. We voorkomen dat je onnodig premie betaalt of dat je bij een schade onverwacht niet verzekerd bent. Heb je pech dan helpt BAS je met de afhandeling van de schade.

Prijzen

BAS Verzekeringen

tot 7 verzekeringen
€ 30
  • per maand
  • Risico inventarisatie: gratis

BAS houdt van duidelijk! BAS ontvangt geen provisie over jouw verzekeringen. Verzekeringen via BAS geeft jou dus hoge kortingen op je premies!