Boekhouding & belastingen

Ons aanbod

Als echte held kun jij je boekhouding prima zelf doen. Toch is het soms fijn als er een expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet. Zo begrijp jij je cijfers steeds beter en groei je als ondernemer. Bij BAS kunnen we je hele boekhouding verzorgen of een deel ervan. Samen spreken we duidelijk af wat jij wil dat BAS voor je gaat doen. Uiteraard horen daar heldere tarieven bij en betaal je natuurlijk alleen voor de uren die wij voor je werken:

  • Hoe meer je zelf wil doen, hoe minder je betaalt aan BAS
  • Jij bepaalt hoeveel BAS voor jou doet
  • BAS geeft je op ieder gewenst moment inzicht in jouw geldzaken
  • Nooit een verrassing over de factuur van BAS door heldere tarieven en duidelijke afspraken.

Om je boekhouding makkelijk en snel te doen werken wij sinds 2014 nauw samen met het boekhoudprogramma Jortt en ondersteunen wij ondernemers uit het hele land met hun boekhouding. Wil je meer weten over Jortt, ga naar jortt.nl.

Prijzen

BAS Basis

€ 42
  • Je doet veel zelf, wij controleren je werk.
  • We maken de inkomstenbelasting aangifte.

BAS Uitgebreid

€ 107
  • Wij doen eigenlijk al het werk, jij maakt alleen je eigen facturen en zorgt dat je bonnen in Jortt komen.

BAS ALL-IN

€ 229
  • Natuurlijk verzorgen wij jouw boekhouding, maar met dit abonnement ontvang je tevens advies over AOV en Sparen en pensioen. Ook ontvang je 50% korting op onze factuur bij het regelen van je hypotheek.

Prijzen zijn per maand, exclusief btw en kosten voor het Jortt boekhoudpakket. Kijk voor een overzicht van al onze tarieven op onze prijslijst.

Heb je een BV? Dan reserveren we daar meer tijd voor en betaal je per maand € 36,- extra. We doen dan natuurlijk ook je vennootschapsbelastingaangifte en we maken je KvK stukken in orde.

BAS abonnement afsluiten
Wanneer je een BAS abonnement bij ons afsluit zorgen wij er eerst voor dat je gehele boekhouding up to date is en. Dit gebeurt op basis van ons uurtarief van € 83,- per uur. Mochten er nog aangiftes gemaakt moeten worden, gebeurt dit basis van het fiscaal uurtarief van € 136,- per uur. Nadat je boekhouding helemaal up to date is en alle aangiftes verzonden, gaat het BAS abonnement in en betaal je de prijs zoals hierboven vermeld.

Eenmalige hulp
Ondanks dat jij als held je boekhouding heel goed zelf kunt doen, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je er niet helemaal uit komt. Natuurlijk staan we altijd klaar om je van advies te voorzien. Mocht dat niet het gewenste effect hebben, of je hebt toch wat meer behoefte aan ondersteuning? Dan is Hulp bij Jortt echt iets voor jou. Bij Hulp bij Jortt schonen we, samen met jou, in een  gesprek van maximaal 3 uur je hele boekhouding op. Natuurlijk maken we dan meteen van de gelegenheid gebruik om je het een en ander over Jortt te leren om zo tijd en geld te besparen. De kosten voor Hulp bij Jortt zijn € 299,- ex btw. Klik hier voor meer informatie over Hulp bij Jortt.