Boekhouding & belastingen

Ons aanbod

Als echte held kun jij je boekhouding prima zelf doen. Toch is het soms fijn als er een expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet. Zo begrijp jij je cijfers steeds beter en groei je als ondernemer. Bij BAS kunnen we je hele boekhouding verzorgen of een deel ervan. Samen spreken we duidelijk af wat jij wil dat BAS voor je gaat doen. Uiteraard horen daar heldere tarieven bij en betaal je natuurlijk alleen voor de uren die wij voor je werken:

  • Hoe meer je zelf wil doen, hoe minder je betaalt aan BAS
  • Jij bepaalt hoeveel BAS voor jou doet
  • BAS geeft je op ieder gewenst moment inzicht in jouw geldzaken
  • Nooit een verrassing over de factuur van BAS door heldere tarieven en duidelijke afspraken.

Om je boekhouding makkelijk en snel te doen werken wij sinds 2014 nauw samen met het boekhoudprogramma Jortt en ondersteunen wij ondernemers uit het hele land met hun boekhouding. Wil je meer weten over Jortt, ga naar jortt.nl.

Prijzen

Hulp bij Jortt basis

€ 39
  • Je doet veel zelf, wij controleren je werk.
  • We maken de inkomstenbelasting aangifte.

Hulp bij Jortt extra

€ 69
  • Je doet veel zelf, wij controleren je werk.
  • We maken de inkomstenbelasting aangifte en je btw aangiftes.

Hulp bij Jortt uitgebreid

€ 129
  • Wij doen eigenlijk al het werk, jij maakt alleen je eigen facturen en zorgt dat je bonnen in Jortt komen.

Prijzen zijn per maand, exclusief BTW en kosten voor het Jortt boekhoudpakket.

Heb je een BV? Dan reserveren we daar meer tijd voor en betaal je per maand € 30,00 extra. We doen dan natuurlijk ook je vennootschapsbelastingaangifte en we maken je KvK stukken in orde.

Hulp bij Jortt afsluiten
Wanneer je een Hulp bij Jortt abonnement bij ons afsluit zorgen wij er eerst voor dat je gehele boekhouding up to date is en. Dit gebeurt op basis van ons uurtarief van € 75,- per uur. Mochten er nog aangiftes gemaakt moeten worden, gebeurt dit basis van het uurtarief fiscaal van € 125,- per uur. Nadat je boekhouding helemaal up to date is en alle aangiftes verzonden, gaat het Hulp bij Jortt abonnement in en betaal je de prijs zoals hierboven vermeld.

Eenmalige hulp bij Jortt
Ondanks dat jij als held je boekhouding heel goed zelf kunt doen, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je er niet helemaal uit komt. Natuurlijk staan we altijd klaar om je van advies te voorzien. Mocht dat niet het gewenste effect hebben, of je hebt toch wat meer behoefte aan ondersteuning? Dan is Jortt Refresh echt iets voor jou. Bij Jortt Refresh schonen we, samen met jou, in een 2 uur durend gesprek je hele boekhouding op. Natuurlijk maken we dan meteen van de gelegenheid gebruik om je het een en ander over Jortt te leren om zo tijd en geld te besparen. De kosten voor Jortt Refresh zijn € 199,- ex BTW.