Hypotheek

Ons aanbod

Batman woont in een groot landhuis met een eigen Batcave, Superman woont op het platteland in een boerderij en Spiderman woont met zijn tante in een klein appartement in het centrum van een drukke stad. En jij? Waar kom jij na een dag hard werken weer helemaal tot rust?

Een van de belangrijkste vragen in je leven is vaak, kan ik mijn droomhuis wel betalen en krijg ik als ondernemer wel een hypotheek. Wij helpen je graag bij het maken van alle keuzes die je tegenkomt bij het aangaan van een hypotheek. Welke banken zijn interessant voor mij? Welke rente periode kies ik en hoe ga ik aflossen?

Bij BAS houden we van duidelijkheid. Wij geloven dat je alleen met een duidelijk beeld over hoe je er voor staat, goede beslissingen kunt nemen. Elk adviestraject bij BAS begint dan ook met het maken van een Financiële Selfie.

  • De Financiële Selfie is een overzicht waarin al je geldzaken op een rij worden gezet. Hiermee wordt bekeken hoe je financiële situatie verandert, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt raakt, met pensioen gaat of (vroegtijdig) komt te overlijden.
  • De Financiële Selfie geeft je direct inzicht in hoe je er voor staat. Op basis van dit inzicht kun je goede beslissingen nemen over hoe jij om wilt gaan met zowel de risico’s als ook de doelen en dromen in jouw leven.
  • De Financiële Selfie komt in een online omgeving te staan waar je zelf bij kunt. Je kunt op een later tijdstip alle informatie en scenario’s nog eens op je gemak bekijken.

BAS onderzoekt en vergelijkt een ruim aantal verzekerings- en bankproducten en selecteert wat het beste bij jou en jouw wensen past. Samen met onze specialisten maak je hierin een keuze. Een scherpe prijs en goede passende voorwaarden spelen hierbij de belangrijkste rol.
Het vraagstuk dat bij BAS nooit ontbreekt: Wat ben je per maand kwijt?

Jouw toekomst is belangrijk en kostbaar. Sparen, beleggen, pensioen, hypotheek en AOV zijn hierbij essentieel. BAS wil dit daarom kritisch blijven volgen. Wij nemen de door jou gekozen oplossingen periodiek onder de loep. Moet er iets aangepast worden, regelen we dat meteen. Bas Toekomst is niet verplicht als we je begeleiden bij het aangaan van een hypotheek, maar wel een investering in je nachtrust.

Prijzen

Financiële Selfie

€ 390
  • éénmalig, ex btw

Hypotheek Advies

Nieuwe woning
€ 2.950
  • Inclusief financiële selfie
  • Verhoging van een hypotheek: € 1.250

BAS Toekomst

€ 21
  • per maand

In sommige gevallen wijken onze tarieven af. Zeker in het geval de bank vraagt om een inkomensverklaring zelfstandige. Vraag goed naar de voorwaarden.

Ben je geen ondernemer, maar voel je je wel thuis bij BAS vraag dan naar onze aangepaste tarieven.

Benieuwd naar wat wij bieden op het gebied van hypotheken? Download hier onze Vergelijkingskaart Hypotheek 2023.