Hulp bij Jortt

Als superheld kan jij natuurlijk heel veel zelf, maar ook de beste en sterkste held kan soms een beetje hulp van anderen gebruiken.  Ben je bijvoorbeeld net overgestapt op Jortt en wil je graag zeker weten dat je goed met het programma begint? Of heb je het zo druk gehad dat jij je boekhouding in Jortt niet helemaal bij hebt gehouden en het een onoverzichtelijke rommel is geworden? Dan is Hulp bij Jortt echt iets voor jou. Bij Hulp bij Jortt schonen we, samen met jou, je hele boekhouding op. We lopen samen je hele Jortt account door en zorgen dat alles weer helemaal staat waar het hoort. We staan helemaal tot je beschikking om alle vragen die je hebt over Jortt te beantwoorden en Jortt helemaal in te regelen zodat jij hierna weer helemaal zelf aan de slag kan met een boekhouding die up to date is.

Natuurlijk maken we meteen van de gelegenheid gebruik om je het een en ander over Jortt te leren om zo tijd en geld te besparen. En mocht er nog genoeg tijd over zijn, dan doen we ook meteen je belastingaangifte. De kosten voor Hulp bij Jortt zijn € 299,- ex btw. Het voordeel van deze eenmalige hulp is dat jij hierna helemaal alleen verder kan met jouw boekhouding en je dus niet aan een abonnement vast zit. We rekenen voor een Hulp bij Jortt afspraak maximaal 3 uur. Mocht er meer tijd nodig zijn om jouw boekhouding op te schonen dan wordt de tijd boven de 3 uur in rekening gebracht. Klik op de button hieronder om Hulp bij Jortt te boeken.

Heb jij interesse in Hulp bij Jortt of wil je weten of Hulp bij Jortt iets is dat jouw verder kan helpen? Stuur dan een mail naar info@welkombijbas.nl en we helpen je zo snel mogelijk verder.