Jortt cursussen

Het werken met Jortt gaat niet altijd vanzelf. Omdat wij het hele belangrijk vinden dat jij als superheld zelf je boekhouding kan doen, helpen wij je graag op weg om je eigen Jortt expert te worden. Hiervoor bieden wij een tweetal verschillende curussen aan: voor beginners en voor gevorderden.

Beginners
Deze klassikale cursus neemt je mee in alle basis beginselen van Jortt. We starten echt bij het begin en bekijken stap voor stap alle onderdelen zoals: de instellingen,  maar ook hoe maak je een factuur? Hoe koppel je een betaalrekening? Hoe upload je een bankbestand? Hoe boek je een betaling van je bankrekening? Hoe doe je btw-aangifte of verwerk je bonnen?

De cursus  duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt er vooral tijd besteed aan het uitleggen van de basisbeginselen, in het tweede deel kun je aan de slag met je eigen Jortt boekhouding. Zo kun je het geleerde meteen in de praktijk toepassen en is er ook nog tijd om vragen te stellen aan de docent over je eigen boekhouding.

De cursus is leuk voor iedereen die net met Jortt is begonnen of als je al een tijdje bezig bent, maar steeds vast loopt. Of misschien vind je het gewoon prettig als een docent je stap voor stap meeneemt in de werking van een boekhouding.

Gevorderden
Deze klassikale cursus neemt je mee in een aantal van de meer geavanceerde onderdelen van Jortt. Denk hierbij aan onderdelen als: automatisch boekhoudhouden met de boekhoudbot, het maken van labels, omzetsplitsing en het controleren van de jaarrekening.

De cursus duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt er vooral tijd besteed aan het uitleggen van de basisbeginselen, in het tweede deel gaan we meer de diepte in afhankelijk van persoonlijke interesses en vragen van cursisten.

De cursus is bedoelt voor mensen die al enige tijd met Jortt werken en graag in een persoonlijke setting meer willen weten over de werking en mogelijkheden van Jortt.

Heb je interesse in het volgen van één van onze Jortt cursussen? Klik dan op onderstaande link om te kijken wanneer de cursus van jouw voorkeur weer gegeven wordt en meld je direct aan!

Jortt shop