Buitengewone BAS partner (ZZP)

Wij zoeken een zelfstandig adviseur die als partner van BAS graag ondernemers blij maakt. Dat doe je door ze te helpen en te adviseren bij hun belangrijkste financiële vraagstukken!

Nieuwe en bestaande klanten kunnen bij jou terecht met al hun vragen over boekhouding, belastingen, hypotheken, verzekeringen en pensioen. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met jouw collega adviseurs en de specialisten op ons kantoor in Amersfoort regel je dat klanten zorgeloos hun financiële beslissingen kunnen nemen. Je krijgt energie van het werken met ondernemers, bent oprecht geïnteresseerd in hun vraagstukken en zet graag je expertise en ervaring in om ze te helpen.

Wie zijn wij?

 • BAS is een financieel adviesbureau dat vooral ondernemers helpt. Denk hierbij aan boekhouden/belastingen, verzekeringen, hypotheken, arbeidsongeschiktheid en pensioenen.
 • Ons streven is dat klanten zorgeloos kunnen ondernemen en lekker kunnen slapen!
 • Wij sluiten aan bij de wensen van onze klanten en krijgen dagelijks nieuwe vragen over hoe financieel advies ook kan.
 • Ons team van 5 adviseurs en 5 specialisten zit geregeld rond de tafel om ideeën en expertise te delen. Dit doen we in Amersfoort. Verder werk je als adviseur zoveel mogelijk zelfstandig (en remote).

Wie ben jij?

 • Je bent iemand die het belangrijk vindt dat klanten goed worden geholpen en zet daar graag een extra stap voor. Je werkt graag zelfstandig en tegelijkertijd vind je het fijn om onderdeel van een team te zijn om expertise te delen en meer te kunnen dan je alleen kan.
 • Ervaring, kennis en diploma’s in één of meerdere van onze diensten is fijn. Met name boekhouden en belastingen is een pré, maar nog belangrijker is: interesse in mensen en geldzaken.
 • Als jij streeft naar een leuke en ondernemende klantenkring die bij jou aanklopt voor al haar financiële vraagstukken, dan is het wellicht iets voor jou om je aan te sluiten bij BAS.
 • Nieuwsgierig naar jouw nieuwe collega’s? Check dan deze link.

Wat bieden wij?

 • Na een inwerkperiode van 3 maanden sluit je als volwaardige partner aan bij onze VOF. In deze eerste 3 maanden krijg je uitgebreid de tijd om kennis te maken met BAS, haar klanten en haar werkwijze.
 • Je hoeft zelf weinig tot geen acquisitie te doen, we krijgen regelmatig nieuwe leads binnen waardoor je binnen no-time een volwaardig klantportfolio opgebouwd hebt. Hoe meer klanten je hebt, hoe meer omzet je maakt en hoe meer je maandelijks uitbetaald krijgt.
 • Doordat je veel samen werkt met ervaren collega’s in verschillende vakgebieden, is er volop gelegenheid om je eigen expertise verder uit te breiden.

Spreekt dit je aan?

Reageer dan voor 1 mei door contact op te nemen met Bas Schumacher via bas@welkombijbas.nl en vertel ons wie je bent, wat je drijft en waar we je online kunnen vinden (LinkedIn, website, etc). Of bel ons op 030-2252491. We kijken er naar uit kennis te maken!