Buitengewone boekhoud collega

Wij zoeken een enthousiaste en gezellige collega die graag klanten helpt met het op orde houden van hun boekhouding. Denk hierbij aan het doen van BTW-aangiftes en het opstellen van jaarrekeningen. Vind je het leuk om klanten te helpen met hun financiële vragen? Dan ben je welkom bij BAS!

Je werkt er dagelijks aan om de boekhouding van je klanten zo efficiënt mogelijk in te richten en up to date te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant over uiteenlopende zaken, zowel telefonisch als per e-mail.

De nadruk voor jou ligt op administratie, maar vragen en wensen over andere geldzaken ga je ook niet uit de weg en stem je af met je collega’s. Je werkt voornamelijk met het boekhoudprogramma Jortt, een van de meest innovatieve programma’s van deze tijd.

Wie zijn wij?

  • BAS is een financieel adviesbureau dat vooral ondernemers helpt. Denk hierbij aan boekhouden/belastingen, verzekeringen, hypotheken, arbeidsongeschiktheid en pensioenen.
  • Ons streven is dat klanten zorgeloos kunnen ondernemen en lekker kunnen slapen! Wij sluiten aan bij de wensen van onze klanten en krijgen dagelijks nieuwe vragen over hoe financieel advies ook kan.
  • Ons team van 5 adviseurs, 3 specialisten en 2 ondersteuners zit geregeld rond de tafel om ideeën en expertise te delen. Dit doen we vanuit ons kantoor in Amersfoort.
  • Nieuwsgierig naar jouw nieuwe collega’s? Check dan deze link.

Wie ben jij?

  • Jij bent enthousiast, collegiaal en gezellig (humor is een must). Je vindt het belangrijk dat een klant goed wordt geholpen en zet hier graag een extra stap voor. Je bent communicatief vaardig en hebt een commerciële instelling.
  • Je hebt MBO 4 / HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een opleiding boekhouden of praktijkdiploma boekhouden, of bent bereid dit op te pakken. Enige ervaring is een pré.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Bij BAS heb je serieus veel flexibiliteit. Jouw thuissituatie mag de hoogste prioriteit hebben. Je uren zijn in overleg flexibel in te delen.
  • Gezellige en hulpvaardige collega’s.
  • Je hebt veel contact met onze diverse klantenkring. Never a dull moment!

Spreekt dit je aan of ken je iemand?

Reageer dan voor 1 maart door contact op te nemen met Simone Schumacher via simone@welkombijbas.nl en vertel ons wie je bent, wat je drijft en waar we je eventueel online kunnen vinden (LinkedIn, website, etc). Of bel ons op 030-2252491. We kijken er naar uit kennis te maken!